Eftersom typ alla tänker skryta med sina "braiga" betyg, som typ A, B och C'n. Så tänker jag skryta med mina grymt dåliga D, E och F'n! (Jag fick två C'n då, men iaf).

Nästan precis kommit hem. Blev till och hämta Gustav idag också. Och nu är jag riktigt trött och hungrig. Men jag orkar inte gå och ta någon frukt eller någonting!? Så jäla seg ;) men ja, det här med och äta bra gick ju sådär. Blev då såklart inte så mycket till lunch…

Nu har jag tagit ett beslut.
Jag har på senaste tiden börjat äta ganska lite och blivit väldigt nojjig över hur min kropp ser ut osv. Och jag känner att jag vill inte ha den "nojjan", så därför ska jag ta saken i händerna.
Jag ska alltså börja äta ordentligare och mer hälsosamt och börja träna mer. Dock är det lite mycket snö för att man ska kunna ut och springa, men man kan ju göra andra grejer som sagt... 
Och jag kommer välja ut ca 1-3 olika personer som jag tycker ser bra ut, men dom får inte vara ohälsosamt smala, och jag har hittat på ett ungefär tre stycken. 
 
Pink
Kissie
Victoria Secret
 
Och det där inte baaara valt efter hur dom ser ut kroppsmässigt. Utan även klädsel, sminkning och hår. 
Och många kanske kommer ifrågasätta varför jag valde just dom personerna. 
Så jag kanske ska skriva lite motivering om VARFÖR.
 
Pink:
Hon är en grymt stark person (i sig själv), hon är supersnygg, vågar vara sig själv (iaf på scen) och hon är verkligen en cool person. 
Dessutom är hon min "stora idol" i övrigt också.
 
Kissie:
Supersnygg hon med. Hon kommer med bra tips, vågar vara sig själv, hälsosam och en asgrym bloggerska.
Dessutom är hon min "blogg idol" i övrigt också.
 
Victoria Secret:
Behöver jag ens skriva nått? DERAS KROPPAR ÄR UNDERBARA!
 

Och nu bryr jag mig inte speciellt mycket om fall om jag får en massa dålig kritik för valen. För det är vad jag tycker! 
 
 
Pink...
 
 
Kissie...
 
 
Victoria Secret...

Jag är bokstavligt talat så jävla trött på all skit som finns. Det suger riktigt jävla totalt! Förlåt, men haft en riktigt dålig dag…