Sorry för dålig uppdatering här på bloggen. Men har kasst internet här hemma, så har inte kunnat uppdatera...
Men nu sitter jag iaf och lyssnar på bra musik tillsammans med Zimon och skriver en svenskaupsatts! ♥
 
Nu har jag krupit ner i sängen efter en supermysig dag. Idag med ;) 
Men hämtade ju Vilmer idag också. Då gick vi hem, slog på smurfarna och kollade på den filmen, åt lite mackor, kollade på en till film... Och kollade på en till ;) Haha, sen när pappa nattade lillprinsen så passade jag på och traska ner till Stopp för å shoppa lite kött, haloumiost och lite cola. Det finns ju nämligen någonting som kallas vardagslyx ;) Pappa friterade haloumin och grillade köttet. 
Sen satte vi oss i soffan och käkade och kollade på House. Jag älskar vardagslyx! Så himla mysigt också.

Iaf, med min engelskauppsats gick det iaf bra, de var bara några små "onödiga" ord som jag hade stoppat in. Så de var bara och ta bort dom. 
Dessutom så hade jag fel på biskvi... Eller, asså de var rätt, men ändå inte. För när vi slog upp det i ordboken stod det "macaroon". Typ, wtf? Makaroner? Haha nej, de handlar fan om biskvier, kakor alltså... Jösses ;)
Men men, så är det..
 
Nu ska jag iaf skita i de här och stänga av allt och sova. Så himla trött. Men man blir väll de av och gå i skolan, misstänker jag.
Dessutom händer det en massa privat nu också som gör mig helt slut i både kropp och själ. Men hoppas det blir bättre snart!
 
Kram och godnatt! ♥
 
Lite bilder från idag från min IG...
 
Sitter på engelskan och ska fixa till min engelskauppsats... "A Memorable Meal". Jag har skrivit om när jag åt min bonusfarmors biskvier för första gången, och när jag drack hennes saft också. Typ nästan de godaste jag ätit liksom... :O
Idag är det iaf tisdag, ska hämta lilleprins efter skolan idag också. Gulleplutten... Hoppas bara han inte ramlar idag också. Hämtade honom nämligen igår med, och då ramlade han och skrapade upp händerna lite och gjorde illa knät, så han fick rida en bit på min rygg. Dumma mig, ska inte bära barn nu på ett tag egentligen tror jag. Får sååå himla ont i ryggen!!
 
Men ska faktiskt lämna in min "uppsats" nu. Tror jag har rättat klart den nu... Fast orkar inte sitta å prata med "Bu". Han är fan lite läskig ;)
 
 
Lite mellis från igår ;)
Har som sagt ganska brist på bilder, så blir lite dåliga bilder från min instagram, som jag redan har sagt. Typ ;)

Bara för att jag gillar å färglägga prinsessmålarböcker ❤

Idag är det söndag. Första söndagen på lääänge som jag önskar att de kunde vara helg nån dag längre.. 
Har jag kanske slagit i huvudet tro...? Måste nog ha gjort det. Men jag vet inte. Jag är ju som sagt inte så taggad på skolan. 
Och apropå skolan, i fredags var jag ju på gymnasiemässa uppe i Älvsjö med alla åttor från våran skola. 
Jag och Mad gick runt lite och kollade mest på gymnasier som hade mycket praktiskt i sig. Och jag har faktiskt hittat ett gymnasie som jag vet med säkerhet att jag kommer söka till sen. G2. Det verkade helgrymt och sjukt roligt. 
Det är en stylistlinje då, och jag har ju kanske sagt att jag kommer välja något inom typ foto eller media. Men eftersom att de inte finns några "rena" fotolinjer, så kommer jag nog välja någonting inom typ mode och design. För ska man liksom välja foto, så måste man välja media. Och det är inte riktigt det jag strävar efter. 
Dessutom kan man ju faktiskt lära sig fotografera på egen hand, eller om man har någon kontakt/kontakter som kan lära en liksom. 
Men men. 
 
Idag ska jag iaf fira min låtsas lillebror Gustav som fyller 8 idag! 
Och så ska vi ner på nån julmarknad här i Gnesta... Wow, fan vad taggad jag är ;) Eller inte. Men anyway. Sen måste jag skriva en uppsats. Blä? JA. För jag vet inte vem jag ska skriva om, det är en personlighetsbeskrivning, typ ;) Inte en aning, men får väll hitta någon rolig person som insperar mig eller någonting sånt. Typ Kevin kanske? :D Nä, men tror jag kommer välja typ någon nära släkting...
 
Men aja, nu blev det ett väääldigt långt inlägg här ;) Fast gör ingenting. 
Men tyvärr kan jag inte lägga upp någon direkt fin/bra bild här. Min kamera ligger hemma hos mamma och så har jag ju som sagt fått igång min dator, och efter en ganska total rensning av grejjer så blir de inte så mycket bilder kvar... Men men. 
Jag bjussar på den här bilden från min instagram :) 
 
Spotify: Little Talks

Youtube: Little Talks
 
 
Music, Musik, Spotify, Youtube,
Några små peptalksbilder. Endast för er, och för att jag behöver tänka så... 
Tumblr_mdwn8oc0rr1rrzmljo1_500_large
228899_439476912771556_1547123335_n_large
547537_415070078527518_2136305012_n_large
Tumblr_mdwexwonvs1rl5s8ao1_500_large
 
Bilderna är tagna från weheartit.se
Ikväll är det träning för oss som gäller. Blev helt otaggad nu egentligen, men jag måste. De ingår i nån dum skoluppgift vi har i skolan... Typ. 
Men idag blev jag assur på matten. Bara drog på mig luvan och begravde ansiktet och vägrade jobba. Så när våran vikarie Dan kom fram och fråga fall om de gick bra så ba. "låt mig va, jag tänker INTE jobba matte..."
Happyface.se liksom... Eller inte ;) Haha, men blev bara så grymt trött på allt "bråk". Så himla tråkigt och räkna. Och svårt, eftersom jag redan har lite svårt med matte. Så ja... Inge roligt alls! :o 
Haha, men ska försöka uppdatera lite tidigare imorrn. Men har råkat tappa min telefon i golvet så att de är en stor spricka där nu. Så mamma får byta in den. Därför tvingas jag ha min gamla sony ericsson. Med kontantkort. Det suger... Fast, jag måste väll kunna stå ut utan iPhone åtminstone några dagar ;) Haha... 
Men nu ska vi nog förhoppningsvis äta snart, vrålhungrig ;) 
Kram! ♥
 
LIVE WHILE WE YOUNG & YOU ONLY LIVE ONCE! ♥ 
Haha, idag är det onsdag, och jag har ÄNTLIGEN fått igång min dator hemma hos pappa, och så har jag rensat hela skiten på en massa skit också :) Känns bra. Och så har jag en soffa i rummet nu också! Skitmysigt är det, så sitter här inne med Tilda. Vi bara softar lite framför datorerna här liksom. Coolt liv ;) 
Haha, men idag så har jag bara varit i skolan och haft en ganska lugn dag faktiskt. 
Men nu måste jag snart hoppa in i duschen så jag är ren imorrn. Och då är det skola, läxor och träning som gäller. Och just fan, jag måste skriva en uppsats nu ikväll också.... 
Kram! ♥

Jag hatar skolan just nu. Så jävla otaggad och allt som man bara kan bli! Jag har ca 3 röda markeringar i mitt omdöme. Och de går bara allmänt dåligt! Det är här verkligen så inte mitt år... Jag fattar inte, varför ska det vara så svårt för? De är asjobbigt med allt ju. Och sen att jag mår lite dystert i övrigt hjälper ju knappast till å göra de lättare för mig. Snarare så att de är OMÖJLIGT då... Fan ta skolan å all skit, faktiskt. Så känner jag just nu. De suger! :(

Ligger ensam hemma och kollar på Mean Girls. Resten av familjen är i Nyköping och badar... Så är lite forever alone ähr :P Haha. 
Men kände att jag bara vill ligga hemma och ta det helt lugnt i helgen så. Har varit så himla mycket nu varenda helg så jag behöver till att ta de coolt. 
Annars lär jag väll bli magsjuk igen ;) Haha. Always me. Men nu ska jag fortsätta koncentrera mig på filmen och prata med mina finisar!
Kram! 
 

tumblr_m9chm7ln2O1r2fr72o1_500_large.jpg

Nu har jag precis bäddat ner mig i en säng hos Madde! Blir en liten sleep over här :) dock är jag nu supertrött så jag kommer uppdatera mer i morgon. Men dagen har iaf varit bra och galen, men jag saknar finaste... :( Kram! ❤

Nu sitter vi i bilen påväg hem. Har inte haft någon som helst tid och blogga dom här två dagarna, haft typ helt fullt upp... :P men haft en helt otroligt mysig resa med lyxhotellrum, lyxmat och massor av energipåfyllning. UNDERBART! ❤ men nu har jag en aning blandade känslor över och få åka hem. Vill, men ändå inte. Om jag hade kunnat flytta ner alla som jag vill ha nära, så skulle jag fan gjort det :P mycket mysigare här tycker jag. Och bort helt underbara människor här också! ❤ Men nu måste jag spara på mobilen, så kommer blogga mer när vi kommer hem, eller om någon timme ❤ Kram!

I ca 50 mil med brorsan. Det är mindre roligt för mamma och Perra. Iaf när jag är vaken. Jag brukar oftast sitta och sova lite mer än 75% av hela resan. Haha, jag är så jäkla social... NOT! ;) men men, kan sova typ som bäst i bilen så...
Men iaf, idag ska vi ju till Skåne, så jag kommer bli tvungen och mobilblogga fram till söndag om vi inte hittar typ en dator eller så. Haha. Tönt liksom. Men kommer som sagt bli himla mysigt. Dock har jag bara varit på ett helvetes humör idag.. Always me på morgonen.
Men nu är det off we go som gäller. Kram! ❤❤