Grattis till min underbara finis som fyller 17 år idag! ♥ Älskar diiig ♥

Gör semlor på HK'n. Tyvärr tar jag bara en... Försöker köra på och äta nyttigare pga min mage...

Ja, herregud så det kan se ut ibland...

Ja, igår glömde jag totalt att jag fått hem mitt paket från lindex, så pappa hämtade ut det åt mig och så låg det på sängen när jag kom hem! Kom på en smart grejj på dagen. Eftersom jag är så himla hatisk till Alla Hjärtans Dag så tänkte jag att det är min present till mig själv. Men strunt samma. Det är iaf en typ marinblå jacka med sköldpaddsfärgade knappar. Den är verkligen helt UNDERBAR! Höll på och dö när jag såg den på delivered. Men jag lägger upp en bild på den sen när jag kommer hem! :)

Ibland undrar jag faktiskt hur fasiken jag tänker…
Men men, idag blir det en fullspäckad dag och så kommer jag troligtvis inte hem förren sent ikväll... Mysigt. Och jag dom bara ville ha en hemmakväll hemma.. Men som Marie sa: "Det är bra saker!" :)

Mitt nya favorit"godis" är helt klart vindruvor! Så himla gott! Sen kanske de inte är så nyttigt, men det måste ju ändå helt enkelt vara nyttigare än "riktigt" godis?

Sorry för lite liten uppdatering igår, men jag åkte och kollade när pojkvännen spelade fotboll och sen efter det blev jag helt slut psykiskt och mådde skit... Och mår ungefär likadant idag, fast idag vill jag bara ligga i sängen hela tiden och bara typ sova. Jag sov fram till 12 typ, sen upp och duscha å fräscha till mig och nu ligger jag här igen... Marie har Lola visning där uppe och jag vill inte närvara idag direkt eftersom jag mår som jag mår och är allmänt jävla sur på allt som lever idag ;P suck. Den enda som skulle kunna trösta mig just nu är Kev... Saknar honom grymt fastän vi träffades igår, men jag har svårt och vara ifrån honom när jag mår såhär... <3

Försökt ta en bra outfit bild hur länge som helst! Och på köpet så bestämde sig min dumma kamera och ta slut på allt batteri också... Jävla skit… så gav upp nu ett tag och ska sätta mig och spela Sims en stund... Då kanske mitt hår kan bestämma sig för och bli lite finare!? Mu! Suck, orkar inte :P Och så har batteriet i datamusen tagit slut också. Vilken turdag jag har idag asså! :( men men…

Juste, om ni har något bra tips på bloggplats så kommentera gärna! :)

Jag funderar och funderar och FUNDERAR! Jag vet inte vad jag ska göra! Jag funderar på och byta bloggplats till Devote för och kunna fixa designen mkt enklare, för det verkar inte som om de är så många som kan Blogg.se's designsätt så super bra... Och liksom, jag vill typ bara ha en vanlig vit design, men en lite annorlunda header. 
Men det verkar väldigt svårt och jag känner typ INGEN som kan hjälpa mig med det... Suck suck suck. 
Men ändå vill jag inte byta, för jag ÄLSKAR blogg.se på andra sätt än jag gillar Devote.
Och jag har testat både Improveme och Blogspot också, men jag gillar inte någon av dom heller. Så funderar på och testa någon annan bara för och gå in och kolla hur det ser ut på dom.
För enligt mig är designen sjukt viktig på någons blogg, den säger liksom rätt mycket om personen på nått sätt. Eller iaf hur personen är på bloggen. Så jag vill gärna ha en design som verkligen är "Jozzan". 
Och jag tog en grymt snygg bild idag som jag jätte gärna skulle vilja ha, med en gång! Men jag vet helt enkelt inte hur fan jag ska fixa...

Men jaja, god kväll på er! =D
 
one

Jag tänker börja videoblogga! :D